Yritys

Vuonna 2010 perustettu Sulava Oy on digiajan tietotyön suunnannäyttäjä. Sulavan palvelut ja ratkaisut edistävät uudenlaista työkulttuuria, jonka ytimessä ovat pilvipalveluiden ja sosiaalisten teknologioiden tehokas hyödyntäminen. Sulavassa yhdistyvät erityisesti tietotekniikan ja viestinnän osaaminen.

Olemme vieneet pilveen n. 200 asiakasorganisaatiota ja yli 200 000 käyttäjää. Varsinaisten esiselvitys-, suunnittelu- ja käyttöönottoprojektien lisäksi Sulava toimii asiakkaan edunvalvojana kompleksisissa kilpailutustilanteissa.

Autamme asiakkaitamme siirtymään vanhoista toimintatavoista tuottavampaan digitaalisen ajan työkulttuuriin – ihminen edellä. Sulavan toteuttamat projektit jatkuvat vielä siitä, missä muut ne yleensä lopettavat: kun hankinnat on tehty ja järjestelmät otettu käyttöön. Mutta vasta silloin it-projektien todellinen arvo yrityksen liiketoiminnalle mitataan.

Microsoft valitsi Sulavan toukokuussa 2013 Suomen parhaaksi Microsoft-kumppaniksi. Microsoftin toimitusjohtaja perusteli valintaa mm. näin: ”Suomalaisasiakkaiden siirtäminen pilveen on sulavalaisten intohimo, mikä koituu koko kumppaniekosysteemimme hyödyksi.”. Vuonna 2015 Microsoft valitsi Sulavan maailman neljän parhaan kumppanin joukkoon Cloud Productivity-alueella.

Sulava on Microsoftin ylimmän tason managed-kumppani, jolla on useita uuden kumppanuusohjelman mukaisia kompetensseja – mm. ensimmäisenä Suomessa saatu tietotyön pilvipalveluihin liittyvä Cloud Productivity -kultakompetenssi. Yhtiö on mukana useissa Microsoftin kansainvälisissä ohjelmissa, mm. ainoana suomalaisena kumppanina Office 365:n Customer Advisory Boardissa sekä Online Services Advisor Operations Communityssä. Tämän ansiosta Sulavalla on ensimmäisten joukossa pääsy uusimpaan Microsoftin teknologiaan. Sulavalla on myös Microsoftin Office 365 Signature Supportin rajaton käyttöoikeus, joka mahdollistaa tavallista asiantuntevamman Office 365 -tukipalvelun Sulavan asiakasprojekteissa.

Sulava on henkilöstönsä omistama kasvuyritys. Yhtiössä työskentelee yli 20 alan johtavaa asiantuntijaa ja kaikkiaan noin 30 henkilöä. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Aki Antman. Hallituksessa toimivat Kimmo Rasila (pj.), Piia-Noora Kauppi, Jorma Turunen sekä Petteri Kankkunen.

SULAVA JA ONSIGHT HELSINKI YHDISTYVÄT SYKSYN 2017 AIKANA

Sulava Oy ja Onsight Helsinki yhdistävät voimansa muodostaen ainutlaatuisen koulutus- ja konsultointiyhtiön, joka on erikoistunut edistämään uudenlaista digiajan työkulttuuria.

Yhdistyminen tapahtuu syksyn 2017 aikana nykyisten osakkeenomistajien ja molempien yritysten hallituksen yksimielisellä päätöksellä. Yhteisyritys tulee toimimaan Sulava Oy:nä. Koulutusliiketoiminta jatkuu osana uutta yritystä SulavaOnsight nimellä.

Uuden Sulavan tavoitteena on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten koulutus- ja konsultointiyhtiö. Yritys tulee olemaan etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja Internet of Things -ratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme kilpailijoihin nähden ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

logo-1-microsoft-partner-gold
finalistlogoWEBPartner 2013

bisnode-db-alhaisin-riskiluokka-1-logo-2016Suomen Vahvimmat

Suomalaista palvelua