Yritys

Mitä Sulava Oy on tänään.

Sulava – parempaa työelämää ihmisen arkeen

Ei ole työelämää ja muuta elämää, jokaisella on vain yksi elämä. Kun asiakkaamme navigoivat työn, kodin, perheen ja muun itselle tärkeän välillä, Sulava tekee kokemuksesta mahdollisimman joustavaa, huoletonta ja saumatonta. Tarjoamme yrityskohtaisesti suunniteltuja kaikkikanavaisia työelämäarkkitehtuureja, jotka perustuvat asiakkaan uniikkeihin työntekijäpolkuihin, tarpeisiin ja kohtaamispisteisiin. Hoidamme työelämäkokemuksen konseptoinnin ja teknisen käyttöönoton sekä tuemme kokemuksen läpiviennissä jokaisen työntekijän arkeen.

 

Sulava Oy:n historia

 

Onsight Helsinki perustettiin vuonna 2008, Sulavan liiketoiminta käynnistyi vuonna 2011. Vuosi 2018 on ensimmäinen yhteisellä taipaleellamme yhtenä yrityksenä. Vuonna 2019 teimme yli 13 miljoonan euron liikevaihdon ja työllistimme vuoden 2020 alussa yli 120 ammattilaista. Liikevaihtomme kasvaa kymmeniä prosentteja. Henkilöstömme omistama kasvuyrityksemme on luonnollisesti ollut jokaisena vuonna selkeästi kannattava ja sitä olemme jatkossakin.

 

Parhaat työntekijät ja osaajat

 

Sulavan työntekijöillä on niin paljon tutkintoja ja sertifiointeja, että niiden luetteleminen ei ole enää merkityksellistä. Osaamista meiltä löytyy muun muassa M365-, Teams-, Azure-, tietokanta-, tietoturva-, raportointi-, laitehallinta-, SharePoint- sekä projektin- ja salkunhallinnan palveluista. Suurin yksittäinen tekijä on kuitenkin porukkamme osaaminen ja asenne. Mihin tahansa kysymykseen löytyy aina vastaus. Ja ihmisiltä löytyy jatkuvasti hyviä kysymyksiä. Avoimessa ja positiivisessa ilmapiirissä on helppoa oppia uutta. Uudet työntekijät löytävät vanhoista mentorit ja samalla jokainen tuo jotain uutta ja ainutlaatuista yhteisöömme. Palkkaamme jatkuvasti uusia ihmisiä, sekä senioriosaajia että tulevaisuuden tähtiä ja kaikkea tältä väliltä. Yksi tavoitteemme on aina ollut jakaa osaamistamme, sekä talon sisällä, asiakkaillemme että koko ekosysteemille.

 

Parhaat asiakkaat

 

Sulavan hankkeet eivät koskaan rajoitu vain tietohallintoon, vaan olemme aidosti mukana kehittämässä asiakkaidemme päivittäistä toimintaa kaikilla osa-alueilla. Kun me puhumme digitalisaatiosta, me myös tarkoitamme digitalisaatiota – eli aidosti muutamme toimintaa emmekä vain siirrä vanhoja malleja hieman sähköisempään muotoon.

 

Parhaat koulutukset

 

Meillä on tällä hetkellä seitsemän fyysistä koulutusluokkaa Helsingin ydinkeskustassa.  Luonnollisesti järjestämme perinteisen koulutuksen lisäksi jatkuvasti sähköisiä koulutuksia erilaisissa formaateissa, mutta fyysisellä läsnäololla on oma roolinsa uuden oppimisessa nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on jatkuvasti kehittyvä kokoelma julkisia kursseja, mutta näiden ohella asiakaskohtaisten koulutusten määrä kasvaa jatkuvasti. Julkisilla kursseilla opetetaan asiat yleisellä tasolla, asiakaskohtaisissa koulutuksissa taas voidaan hyödyntää asiakkaan oikeaa ympäristöä ja sisältöä.

 

Microsoft-kumppanuus

 

Sulava on alusta asti keskittynyt tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa perustuen Microsoftin teknologioihin ja pilvipalveluihin. Meillä on tietysti kymmenkunta kultakompetenssia sekä lukematon määrä erilaisia palkintoja ja sertifiointeja. Koska teemme asioita ensimmäisten joukossa, päädymme usein myös ratkomaan erilaisia teknisiä pulmia ensimmäisinä Suomessa tai maailmassa. Tällöin hyvät suhteet Microsoftiin ja erityisesti heidän tuotekehitykseensä ovat kullanarvoisia. Osa suhteista tulee virallisten ohjelmien kautta, osa taas puhtaasti henkilötasolla – kuten elämässä aina.