Asiakkaitamme

Microsoft-ratkaisujen asiantuntija Onsight Helsinki on yksi Amiedun uusista alihankkijakumppaneista. Onsightin palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa palvelinhallintaan, käyttöjärjestelmiin, työasemiin, tietoturvaan ja identiteetinhallintaan liittyvät koulutukset.

Lue lisää!

amiedu

Onsight oli mukana toteuttamassa Lapin AMKlle SharePoint 2013-pohjaista Intranet-ratkaisua. Onsightin vastuulla oli hoitaa määrittelyvaihe, ympäristöjen tekninen konfigurointi ja toteutus sekä järjestää koulutukset materiaaleineen.

Lue lisää!

lapinamk

Etsittekö koulutustiloja? Vuokraamme Helsingin keskustassa sijaitsevia nykyaikaisia ja viihtyisiä tietotekniikkaluokkiamme päiväksi, illaksi tai viikonlopuksi.

Onsight Helsinki ja M-Files aloitti yhteistyön koulutustilojen vuokraamisesta vuoden 2014 tammikuussa. M-Files järjestää Onsightin tiloissa koulutuksia niin omalle henkilöstölleen kuin myös asiakkaillensa.

Lue lisää!

Mfiles

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia sekä Onsight Helsinki aloittivat lokakuun 2014 alussa projektin, jonka tavoitteena oli saada Lappialle uusi SharePoint 2013 pohjainen intranet.

Lappialla oli aikaisemmin käytössä SharePoint 2010 –alusta, joka projektin aikana päivitettiin uusimpaan SharePointin 2013 –versioon. SharePoint 2013 –version etuna edeltäjiinsä on mm. se, että se on huomattavasti teknisesti kehittyneempi ja toimii saumattomammin uusimpien Office-tuotteiden kanssa. Uusi SharePoint-versio mahdollistaa myös mm. paremman tietoturvan, sekä jatkuvan tuen ja päivitykset tulevaisuuteen.

Lue lisää!

lappia

Onsight Helsinki ja Chilit Oy aloittivat viime vuonna yhteistyön asiantuntijoiden koulutuksista koulutuskortin avulla. Koulutuskortti sopii mainiosti Chilit Oy:n kaltaisille yrityksille, joissa panostetaan vahvasti IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen.

Lue lisää!

chilit

Kartonkitehtaan huoltoseisokin läpivientiin haluttiin selkeyttä sekä hyvää näkymää osaprojektien muutoksen vaikutuksesta aikatauluihin ja resurssien käyttöön. Näiden lisäksi työturvallisuutta haluttiin parantaa paremman suunnittelun kautta. Stora Enso Inkeroinen valitsi näiden asioiden toteuttamiseen Microsoftin Project Online –pilvipalvelun ja kumppaniksi Onsightin.

Lue lisää!

storaenso

Onsight Helsinki ja Javerdel Oy aloittivat vuonna 2015 yhteistyön asiantuntijoiden koulutuksista koulutuskortin avulla.

Javerdel Oy on voimakkaasti kasvava sovellusratkaisuihin, pilvipalveluihin ja perustietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Kasvua tuetaan panostamalla IT-asiantuntijoiden osaamisen kehittämiseen. Koulutuskortin avulla Javerdel Oy:n henkilöstön koulutus on helppoa ja hyvin hallittavissa.

javerdel

Onsight Helsinki ja Oiva Akatemia aloittivat syksyllä 2015 kaksivuotisen yhteistyön tietotekniikkakoulutuksiin liittyen. Oiva Akatemia on Helsingin kaupungin liikelaitos, joka tarjoaa palveluja kaupungin virastoille, liikelaitoksille ja tytäryhteisöille. Yhteistyö pitää sisällään erinäiset Microsoft-tuotteiden koulutukset ja Helsingin kaupungin sekä sen tytäryhtiöiden Helmi-intranet koulutukset.

Lue lisää!

oivaakatemia
Lumon Oy on Onsight Helsingin pitkäaikainen koulutusasiakas. Lumon Oy:n asiantuntijat ovat osallistuneet Onsightin julkisille kurssitoteutuksille ja lisäksi Onsight on pitänyt Lumon Oy:lle asiakaskohtaisia koulutuksia. Esim. Lumon Oy:n aktiivihakemistoympäristö käytiin läpi vuoden 2015 lokakuussa workshop tyyppisenä yhden päivän toteutuksena. Asiakkaalla oli jo valmiiksi mietittynä erilaisia toiveita ja tarpeita hallinnan helpottamiseksi; päivän aikana näihin paneuduttiin ja löydettiin ratkaisu tai ehdotus tämän hetkisen toimintatavan muutokseen.
lumon
Onsight toteutti Savonlinnan kaupungille SharePoint 2010 -pohjaisen intranetin versionnoston ja julkaisun kaupungin koko henkilöstölle. Tiedonkulku parani, kun intranetiin pääsee nyt myös muilta kuin sisäverkkoon kytketyiltä työasemilta. Samassa yhteydessä vanha intranet-alusta oli tarpeen päivittää tuettuun versioon ja tuoreemmille palvelimille. Päivitysprojektissa hyödynnettiin Microsoftin lisenssisopimukseen sisältyviä konsultointipäiviä.
savonlinna
Onsight toteutti yhteistyössä Skaalan oman väen kanssa SharePoint Online -intranetin ja työryhmätilat keväällä 2016. Intran päätoiminnot ja rakenne suunniteltiin ja toteutettiin paikan päällä Skaalan tiloissa kahden päivän työpajassa yhdistämällä koulutusta, ohjattua suunnittelutyötä ja sisältöjen toteutusta. Skaalan väki sai työpajasta intranet-toteutuksen lisäksi osaamisen ylläpitää ja kehittää intranetin sisältöjä. Yhteistyö jatkui työpajapäivien jälkeen toimintojen jatkokehityksen ja tuen merkeissä.
skaala

”Yhteistyö Onsightin kanssa on sujunut erinomaisesti. Tavoitteenamme on parantaa talouden lukujen raportointia ja visualisointia Power BI:n avulla vastaamaan strategiamme ja kasvumme tarpeita. Yhteistyöllä olemme päässeet nopeasti tuloksiin. Suosittelen! Onsight on toivottu kumppani Firalle myös jatkossa tulevien järjestelmäuudistusten yhteydessä.” – Annabella Haavisto, Talouspäällikkö Fira Group Oy

 

 

 

fira_pieni

Sataedun intranet uudistettiin yhdessä Onsightin kanssa syksyllä 2016 SharePoint Online -alustalle. Uudesta intranetista löytyvät ajankohtaisviestinnän ja asiasisältöjen lisäksi myös somesyötteet, tarjoilutilaukset ja ruokalistat.

Intranetin yhteyteen toteutettiin työtilojen tilauslomake ja -hakemisto. Työtilasivustot luodaan automaattisesti lomakkeen tietojen perusteella.

Lue lisää!

Sataedu_logo_referenssi (002)

Onsight toteutti HRAKS:n uuden Hermes-intranetin SharePoint Online -alustalle alkuvuonna 2017. Hermes-intranet on alueen ammatillisesta koulutustoiminnasta vastaavan Hyria koulutus Oy:n intranetin pikkuserkku – pääosin toiminnot ja ulkoasu kopioitiin Hermekseen sellaisenaan. Oma sisältö ja pienet visuaaliset tuunaukset tekivät Hermeksestä HRAKS:n oman tiedonjako- ja työskentelypaikan.

Lue lisää!

Hraks_logo_(002)

Onsight toteutti Uudenmaan liiton Helmi-intranetin uudistuksen SharePoint Online -alustalle alkuvuonna 2017. Helmi kokoaa yhteiset ohjeistukset ja toimintamallit helposti saataville. Helmestä löytyvät myös tiimien, teemojen ja projektien työtilasivustot. Onsight on tehnyt myös yhteistyötä Uudenmaan liiton kanssa, toteuttaen työtilasivustot Uudenmaan sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön SharePoint Online -alustalle Soma-ekstranetissa. Työtilasivuistoilla julkaistaan valmisteluryhmien kokousmateriaalit ja kokouskalenteri sekä työstetään materiaalia, jaetaan vinkkejä ja keskustellaan.

 

Lue lisää Helmi-intranetin uudistuksesta ja Soma-extranetistä!

Uudenmaanliitto_logo_400x400px (002)
hiq
cloudriver
sami
hus
mantsala
finpro
softavenue
senaatti

kehatieto_400x400px-002
finnair_logo_400x400px-002
Uudenmaanliitto_logo_400x400px (002)