Kumppanuudet

Alla kumppanit, joiden kanssa meillä on ollut ilo sopia yhteistyöstä. Käytämme kumppanituotteita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

 Microsoft

 

Sulavalla on kuusi Microsoftin kulta-tason kompetenssia – Learning, Data Analytics, Cloud Productivity, Devices and Deployment, Collaboration and Content sekä Small and Midmarket Cloud Solutions.

 Corellia Helsinki

 

Corellia Helsinki on uusi viestintä-, julkaisu- ja mainosalaa palveleva koulutus- ja konsultointiyritys. Koulutamme, konsultoimme, kuuntelemme ja opastamme. 

 

LUE LISÄÄ

TPG

 

TPG (The Project Group) on maailmanlaajuisesti toimiva Microsoft Project -talo.

 

LUE LISÄÄ

Sharegate

 

Sharegate simplifies management tasks for SharePoint, Office 365, and OneDrive for Business for thousands of administrators and power users around the world. 

 

LUE LISÄÄ

 Nintex

 

Nintexin teknologian avulla SharePoint-prosessit pilvessä ja on-premises-ympäristöissä saadaan automatisoitua nopeasti ja helposti.

 

LUE LISÄÄ

 skybow

 

Skybown tuotevalikoimaan kuuluu Office 365 ja SharePoint laajennuksia, jotka mahdollistavat esim. ryhmätyön, sopimushallinnan, kululaskujen ja muiden vastaavien ratkaisujen rakentamisen SharePoint ja SharePoint Online sivustoihin.

 

LUE LISÄÄ

Affecto Academy

 

Affecto Academy on Onsight Helsingin koulutusyhteistyökumppani. Tarjoamme Affecton Academyn kautta mm. SAP ja Oracle –kursseja. Affecton kurssit löytyvät kurssikalenteristamme Affecto Academyn alta.

 UMT360

 

UMT360 tuottaa sekä konsultointipalveluja sekä Microsoftin SharePoint ja Project -alustoja hyödyntävää ja tukevaa taloudenhallintatuotetta nimeltään UMT360.

 

LUE LISÄÄ

Milestone Consulting Group

 

Milestone Consulting Group on Minnesotassa toimiva Microsoft Project -kumppani, joka konsultoi sekä käyttöönottaa Microsoft Project -ratkaisuja.

 

LUE LISÄÄ