Rekrytointi

Sulava hakee juuri nyt työntekijöitä mm. seuraaviin tehtäviin:

  • Azure-konsultteja
  • Office 365-konsultteja

Sulava Oy on tietotyön tuottavuuden parantamiseen erikoistunut konsultointiyhtiö. Autamme asiakkaitamme siirtymään vanhoista toimintatavoista uuteen digitaalisen ajan työkulttuuriin. Näytämme esimerkillämme ja toimintatavoillamme miten sulavaa ja tuottavaa tietotyön pitäisi olla.

Haluatko olla mukana konsultoimassa asiakkaitamme tulevaisuuden toimintatavoista ja tekemässä omaa työtäsi alan edistyneimmillä työvälineillä? Haluatko kasvattaa osaamistasi alan kokeneimpien ammattilaisten joukossa? Koetko pystyväsi auttamaan asiakkaitamme hyödyntämään tietotekniikkaa ja sosiaalista teknologiaa aivan uudenlaisella tavalla?

Arvostamme vahvaa osaamistasi esimerkiksi pilvipalveluista, Microsoftin työvälineistä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista. Haluat oppia uutta ja edustaa osaamisalueesi huippua. Avoin viestintä, ammattiylpeys, rehellisyys ja sosiaaliset teknologiat ovat osa tapaasi toimia.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön, jossa työkaverisi ovat alansa arvostetuimpia osaajia ja asiakkaasi vaativimpia teknologioiden hyödyntäjiä. Tehtäväsi ovat innostavia ja monipuolisia. Saat tilaisuuden kehittää osaamistasi joka päivä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Vaikkapa eipä sillä sijainnilla ole niin kauheasti väliä – meille läsnätyö on ollut arkipäivää yrityksen perustamisesta lähtien.

Lisätietoja Sulavasta ja tulevista tehtävistäsi antaa Aki Antman

(rekry@sulava.com, p. 040 743 2377) .