Työpaikat

Onsight Helsinki on vuonna 2009 perustettu Microsoft-ratkaisujen asiantuntija- ja koulutusyritys. Olemme yksityisesti omistettu, tulorahoituksella toimiva ja kasvava reilu 20 hengen yritys.

Toimintamme keskittyy Microsoft-pohjaisten pilvipalveluratkaisujen toteutuksiin ja Microsoft-ohjelmistojen kouluttamiseen. Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, Vilhonkadulla.

Tutustu ajatuksiimme rekrytoinnista.

 

Haemme nyt osaavia ihmisiä seuraaviin tehtäviin:

Ratkaisulähtöinen Microsoft CRM-konsultti »

Tekninen tietokanta-asiantuntija »

Kysymyksiä?

tomi1-136x150
Laura

Ota yhteyttä Tomiin tai Lauraan

Miksi Onsight?

 

Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi.

 

Onsightin asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta, ja tuen kehittyä alansa huipuksi.

Me arvostamme ja luotamme.

 

Pienessä yrityksessä ei ole aikaa (eikä halua!) vahtia työntekijöiden jokaista liikettä. Arvostamme itsenäisyyttä, ammattitaitoa ja mielipiteitä. ”Hei, toi kuulostaa hölmöltä – tehdäänkö mieluummin näin?” on lause jota arvostamme.

 

Lue myös juttumme liittyen etätyöhön ja työntekijöiden arvostukseen.

 

Pienen yrityksen edut.

 

Ketteryys. ”Why not?”-asenne. Valmius muutokseen. Nopeat liikkeet on toisinaan näyttäviä. Uskomme, että pienen yrityksen täytyy olla ripeä ja varma liikkeissään pärjätäkseen yhä kovemmin kilpailulla alalla. Yksi sisäisistä mantroistamme onkin ”älä hörhöile – tee fiksuja asioita”. Keskitytään siihen mitä osataan – se on varsin toimiva konsepti työntekijöillemme ja asiakkaillemme.
Emme myöskään arvosta turhia palavereita joten meillä onkin vain yksi (1) yrityksen sisäinen palaveri kuukaudessa.

Teemme uutta.

 

Windows 10 on meille arkipäivää. Pilvipalveluista otamme parhaat ominaisuudet ensimmäisenä käyttöön. Windows XP:tä et meiltä löydä, paitsi ehkä eteisaulan museohyllystä. Hengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaista ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta. Pelkän promisewaren sijaan teemme deliverywarea :).

 

Tätä on Onsight.

 

Joustavuus. Etätyö <3. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Ei mikromanageerausta. Ei kvartaalitaloutta. Luottamus. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Internet of Things. Limsakaappi.